Activitati de mutari industriale

I.RIDICARE SI TRANSLATARE

In cazul in care nu pot fi incarcate cu macarale,utilajele vor fi manipulate cu ajutorul echipamentelor noastre:role,scripeti,sine metalice.


II.MUTARI PE ORIZONTALA CU ALUNECARE

Aceasta tehnica de translatare este folosita la mutarea unor utilaje grele pe orizontala cu ajutorul sinelor si  a sistemelor hidraulice.
Importul de utilaje si asamblarea unei linii intregi de echipamente este o arta,pe care putem s-o realizam cu usurinta.
PHOENIX - MUTARI INDUSTRIALE  poate asambla si dezasambla  utilajele in locuri greu accesibile,in subsoluri,la inaltime,in incinta navelor,pe scurt,in  pozitii aproape imposibile,cu ajutorul rolelor,cricurilor si echipamentelor hidraulice de translatare sau perne de aer.
Noi putem aduce aceste echipamente pentru dumneavoastra oriunde ne solicitati si facem tot posibilul pentru a rezolva orice circumstante neprevazute.III.ASAMBLARE SI DEZASAMBLARE

Mutarea echipamentelor unei fabrici , plasarea unui transformator sau a unei mori de vant nu reprezinta pentru noi nici o problema.
AVEM SOLUTII PENTRU ORICE,ORICAND SI ORIUNDE.


IV.MUTAREA PE VERTICALA

Aceasta se realizeaza prin intermediul portalurilor de ridicare in 4 puncte,care constau
in:cilindri hidraulici,grinzi metalice si instalatii hidraulice.
Ridicarea cu acesti cilindri hidraulici este o profesie,care solicita de fiecare data o abordare foarte atenta.
Daca nu este posibila ridicarea unui utilaj,transformator sau altfel de echipament de pe pozitia lui,din cauza inaltimii(limitata de acoperis sau grinzi),folosind macarale,putem folosi sistemul hidraulic de ridicare in 4 puncte.
Avem capacitatea de a realiza acest lucru pana la 700 de tone.

 
joomla templateinternet security reviews
Pret-corect